Ingredients
- 2 lbs pork neck, cut into wide slabs about ½-inch thick
- 3 tablespoons grated palm sugar (or 1 tablespoon brown sugar)
- 2 tablespoons oyster sauce
- 1 tablespoon fish sauce
- 2 tablespoons whiskey, brandy, or rum (optional)
- 2 tablespoons pineapple juice
Instructions
Mix everything together in a bowl, cover, and refrigerate for 30 minutes-1 hour. Grill, Slice serve with thai chilli dipping sauce.
Mix everything together in a bowl, cover, and refrigerate for 30 minutes-1 hour. Grill, Slice serve with thai chilli dipping sauce.
Zutaten
Schweinefleisch (Necken) ca. 900 g , geschnitten in breite platten
über ½ Zollmitte
2 EL Palm Zucker oder 1 EL Braunzucker
2 EL Austernsauce
1 EL Fischsauce
2 EL Whisky, Weinbrand oder Rum
2 EL Ananassaft
Mischen alles Zusammen in einer Schüssel, Bedecken und in Kühlschrank
ca. 30 min-1 Stunden stehen lassen. Dann grillen. Schneiden sie das Fleisch klein
und dünn, serviert mit thailändischem Chili Sauce dazu.
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